revenyou bots review

Revenyou BOTS Review | Wat is het en hoe werkt het?

Onlangs ben ik nieuwsgierig geworden door de reclame van Revenyou. Jij ook? Normaliter handel ik zelf via de GIRO en laat ik ook een deel van mijn wisselgeld beleggen met Peaks? Lees ook mijn Peaks ervaringen.

Lees hier mijn eerste ervaringen over beleggen met BOTS (RevenYou)!

Zo heb ik het aanmeldproces onder de loep genomen en het gebruikersgemak van de app. Benieuwd naar BOTS beleggen? Lees dan snel verder.

Update Rendement december 2021:

Bekijk de update onderaan in de blog.

Over Bots & RevenYou

Wat direct opvalt, is de lage transactiekosten. De transactiekosten bedragen 0,002 * jouw inleg. Dus handelen met de app is goedkoop en kan al vanaf € 50.

Dat is precies de reden waarom de Nederlandse oprichters de app hebben ontwikkeld.

Doordat het platform je toegang geeft tot slimme robots wilt het bedrijf beleggen mogelijk maken voor iedereen. Want iedereen verdiend het om de mogelijkheid te krijgen tot het handelen in aandelen.

RevenYou focust zich in eerste instantie op de cryptomarkt. Dit jaar nog wilt de start-up de stap maken richting de traditionele markt om natuurlijk een grotere groep beleggers aan te trekken.

Met de onlangs opgehaalde investering van ruim 3 miljoen euro heeft het bedrijf nu voldoende kapitaal om de eerste uitrol in Europa en Nederland vorm te geven.

Registeren bij RevenYou

Via de Playstore of Appstore kun je de app downloaden. Ik dacht het verkeerde telefoonnummer opgegeven te hebben, dus ik sloot het scherm af om het opnieuw te proberen. Dit resulteerde in het feit dat ik geen code meer toegestuurd kreeg. Ofwel: een eerste irritatiemomentje. Moet gezegd worden, wel mijn eigen fout. Ik ontving namelijk wel een code; maar deze was door het afsluiten niet meer geldig.

Je hebt 5 minuten om de activatiecode in te vullen. Je krijgt deze per SMS toegestuurd.

Lees ook: Dit bedrag houd je over als je € 50 per maand belegd

Ingelogd bij RevenYou, en dan?

Goede vraag.

Ik ben ingelogd in de app en krijg vervolgens talloze apps te zien van verschillende aanbieders. Zonder kennis is dit hetzelfde als een bioscoopzaal inwandelen zonder de poster te hebben bekeken.

Je ziet enkel het gemiddelde rendement wat de bot heeft behaald en ook dat is nog niet écht heel enthousiast om van te worden.

Zo zijn er talloze voorbeelden in de beschrijvingen van de Bots te vinden die streven naar 10% rendement per jaar, maar een negatief rendement hebben in het afgelopen jaar.

Dat wekt weinig vertrouwen.

Hoe selecteer je dan de bot die voor jou gaat werken?

Beste Revenyou BOT kiezen

Op basis van het huidige renement besluit ik de Boosting Alpha bot onder de loep te nemen.

Wanneer je een bot selecteert, zie je de volgende informatie:

 • Auteur
 • Type
 • Markt
 • Exchange
 • Rendement
 • Risiconiveau
 • Beschikbaarheid
 • Status

Ik licht bovenstaande graag toe.

Auteur

Dit is eigenaar van de bot. Zij hebben de bot ontworpen en het algoritme daarvan geschreven.

Type

Cryptocurrency, dit zijn vrijwel alle bots tot op heden op het platform. Hier zullen naarmate de app verder wordt uitgerold ook de reguliere beleggingsmarkt worden toegevoegd.

Markt

Er zijn talloze crypto currencies. De bekendste daarvan is de Bitcoin, gevolgd door Ethereum. Bekijk alle markten hier. De USDT staat als derde op de lijst, dit is tevens de markt die Alpha Boosting gebruikt.

Exchange

Een cryptocurrency exchange is niets anders dan een beurs. Deze beurs brengt het vraag en aanbod van cryptocurrency samen. De exchange is dus nodig om je currencies te kunnen verhandelen.

Rendement

Het rendement spreekt hopelijk voor zich. Dit is de gemiddelde winst die je kunt verdienen.

Risiconiveau

Hier is meer uitleg voor nodig. Dit is een gemiddelde factor op basis van verschillende factoren. Hier ga ik nu niet teveel op in maar het komt erop neer: hoe hoger de schaal tot 12, hoe hoger het risico. Zo heeft een bot met een schaal van 12/12 de hoogste volatiliteit en met 1/12 heb je laagste volatiliteit.

Beschikbaarheid

De gebruikers hebben een functie ingebouwd om de beschikbaarheid van Bots te tonen. Dit zorgt ervoor dat je snel een bot moet kiezen voordat deze vol zit.

Status

Daarnaast heb je nog de status. Dit geeft aan hoeveel plekken en nog beschikbaar zijn. In het geval van Alpha Boost staat daar ‘Almost Full’.

Ik heb geen idee hoeveel plekken er nog beschikbaar zijn. Maar ik heb in ieder geval een plekje weten te bemachtigen.

Geld opwaarderen Revenyou

Het opwaarderen van je saldo werkt eenvoudig. Je kunt eenvoudig via iDEAL betalen. Na het invullen van je volledige voor en achternaam die overeenkomt met je paspoort en je e-mailadres kun je je ‘saldo’ opwaarderen.

Vervolgens kies je de bot die het beste presteert en kun je zo hopelijk een passief inkomen genereren. Je hoeft nu niets meer te doen. De Bots gaan hun werk doen. Deze bot is ontwikkelt door techneuten en handelaren.

Revenyou / BOTS: € 100 test

Door mijn nieuwsgierigheid ben ik gestart met 100 euro. Ik ben benieuwd naar de ontwikkelingen op het platform en zal dan ook regelmatig hier kort op terugkomen in mijn maandelijkse recap op de beleggingsmarkt.

Update 07-07-2020: 50 dagen bots

Ik was redelijk skeptisch de eerste weken. Mijn investering van 100 euro deed vrij weinig en ik had zelfs 3% verlies.

Inmidels zijn we 50 dagen verder nadat ik mijn eerste 100 euro via BOTS heb laten beleggen en de resultaten lijken toch de goede kant op te gaan.

Bij jullie ook?

bots beleggen

In beeld: 8.06% in de plus met BOTS!

Update BOTS review: 26-11-2020

bots november review

In beeld: 21.83 % in de plus met BOTS!

Revenyou BOTS 2021

Na een opleving van mijn bot besloot ik extra te investeren. Echter ben ik erachter gekomen dat de koers volledig afhankelijk is van de koers van de bitcoin. Wil je dus de koers van Bitcoin volgen dan is Revenyou of BOTS een mooie manier voor jou om te investeren. Echter raad ik je aan om ook eens de mogelijkheden te checken via DEGIRO. Hier kun je naast normale aandelen ook eenvoudig crypto’s kopen.

Ik ben een beetje klaar met Revenyou. Zie hieronder de opleving en daling.

revenyou bots 2022

Update maart 2021: Beleggen in BOTS

Dit maal een video update!

 

 

33 Reacties

 1. En hoe is het gegaan met die €100? Wil anmelijk zelf er ook aan beginnen, zou je een aantal bots kunnen aanraden?

  1. Hey!

   Ik had gekozen voor de bot ‘The Power of PI’. Ik vind het wat snel om conclusies te trekken, maar ik sta nu 0,053% in de plus. Afgelopen week 2% in de plus.

   Ik kan niet echt een bot aanraden. Ik wacht tot de reguliere beleggingsmarkt opengaat voor de bots. Daar voel ik me meer comfortabel bij dan de crypto’s.

   Gr Paul!

 2. Vandaag begonnen met€100.
  Afwachten……..

  1. Succes! Voor welke bot ben je gegaan?

   1. Leuk artikel. Ik ga er voor de gein vandaag met 100 Euro in. Verder wacht ik ook op de reguliere beleggingsmarkt. Hou ons op de hoogte!

    1. Dankjewel Ellen! Ik zal aankomende maand een nieuwe update delen over BOTS!

 3. Bots doen het zeker (nog)niet beter dan mensen. Reacties op Facebook zijn niet mogelijk schijnbaar want die worden niet geplaatst. Statistieken van de bots zijn niet juist. Ik heb twee bots weggedaan na twee weken alleen maar dalen, maar als ik nu met diezelfde bots zou willen traden zie ik in de afgelopen weken alleen maar stijging. En verschillende bots bereiken op de cent per seconde nauwkeurig dezelfde resultaten. Dat is vreemd. Ik ga er in ieder geval voorlopig mee stoppen.

  1. Bedankt voor je reactie Ronald. Ik moet toegeven dat ik er ook meer van had verwacht. Het concept klinkt interessant en logisch, maar de uitvoering lijkt nog wat aan te schorten.

   Jammer, je hebt vaak maar één kans om een goede indruk achter te laten.

   1. Precies. Ik wil het ook niet afkraken en het idee en wellicht de intentie zijn goed. Maar ik wil liever geen proefpersoon in een testfase zijn. Daarvoor is mijn geld mij toch iets te dierbaar

    1. Ik ben gisteren gestopt.

     Zelfs op het moment dat bijna alle alt coins in waarde aan het stijgen zijn, maken mijn bots verlies. Ik had er 8 en heb met slechts 1 een paar euro winst gemaakt. In totaal heeft het mij slechts € 40 gekost en dat valt dus wel mee op een investering van € 800 maar als je weet dat ik met een kleinere inleg zelf vorige week € 70 winst heb gemaakt, durf ik te zeggen “bots trade worse then humans”.

     Ik ben benieuwd naar jouw resultaat en bevindingen. Ik probeer het weer als ze echt gaan handelen en niet in crypto’s

 4. Ik heb het ook een poging gegeven maar de reacties hier brengen we wel aan het tweifelen moet ik zeggen. Ik heb twee bots geselecteerd (The Power of PI nu 0.074% en BNB BigSwing 0.43%) (allebei 100 euro ingestopt). Ik kijk het even aan want het concept sprak me op zich wel aan.

  1. Ha Roger,

   Bedankt voor je reactie!

   Ik ga eind van de maand evalueren en dan ga ik denk de knoop doorhakken. Het is naar mijn idee iets teveel plug & play, je ontvangt vanuit de botmakers die je hebt gekozen geen enkele update (tot op heden) enkel van het platform een onboarding mail. Dat vind ik persoonlijk erg jammer. Ze nemen je niet mee in hun bevindingen waardoor je je niet verbonden voelt.

 5. Hi Ingrid, ik had hetzelfde maar dat komt omdat ik mijn activatiecode verkeerd had ingevoerd, slordig. Maar wel irritant dat je continu gebeld wordt. Zijn ze er al mee gestopt?

 6. Je betaalt geen 0.002% transactie kosten, maar 0.2%!

  1. Je hebt helemaal gelijk, ik pas het aan.

 7. Niet doen. Buitengewoon griezelig:
  1. Mijn telefoonnummer werd 14 x geweigerd.
  2 Kies een bots : je komt in een jungle van geheimzinnige mogelijkheden.
  3 Als je op de site een kritische reactie geeft dan kom je er niet door.
  4 Een uitleg bij Harry Mens die niemand begrijpt.

  1. Ik ben het met je eens hoor. Ik denk alleen wel dat je gebeld werd omdat je waarschijnlijk problemen had met inloggen. Ik heb sinds ik een account heb, niets meer gehoord qua oproepen e.d.

  2. Ik ben het niet met je eens. Als je de account hebt aangemaakt en gevalideerd is het allemaal buitengewoon eenvoudig. En wat is onduidelijk? Stukjes programma’s die berekeningen maken en op basis van informatie beslissingen nemen? Is niets geks aan.

   En volgens mij gaat iedereen in de nabije toekomst handelen op basis van dit soort systemen i.p.v. emotie.

   Naar mijn mening is het Echter te eenvoudig en kun je niet goed een beslissing nemen welke bot voor jou de juiste is.

   Daarnaast hebben ze volgens mij start problemen en zijn ze (moesten ze) al beginnen terwijl ze eigenlijk nog niet zo ver waren.

   Ik heb geïnvesteerd, had kunnen stoppen toen er een beetje winst was maar omdat het voor mij wat testen en spelen was ben ik wat langer doorgegaan. Ik besloot te stoppen omdat ik zag dat ik momenteel beter zelf handel dan de bots. Toen ik stopte had ik binnen een paar dagen mijn geld, minus uiteraard de kosten en het verlies, gewoon netjes op mijn rekening staan.

   Ik zal het in een later stadium vast nog een keer proberen. Met hun of met een ander, maar in ieder geval niet met crypto currencies

 8. 0,2% bewaarkosten, plus 0,8% instapkosten per bot, plus 1,5% uitstapkosten bij overschrijven terug naar jouw bankrekening…. dit is dus zo ongeveer de duurste broker van Nederland. Transparant? De app laat niet eens concreet de koers in getallen zien, enkel een vage lijn met een percentage. Een “aandeel” kopen in dit bedrijf is even dubieus, allemaal geregeld door hun eigen stichting en andere Ltd constructies. Ver van weg blijven dus!

 9. Ik heb 2 weken geleden 6 bots gekocht voor totaal 1000 euro. Ik heb ze vandaag all eenmaal verkocht 3 met verlies en 3 met winst maar per saldo 71 euro verdiend. Daarna weer belegd in de 3 bots waar het rendement goed van was. 1 bot voor 300 euro, 1 voor 250 euro en nog 1 voor 250 euro, en 271 euro laten staan in mijn asset. Ben b vernieuwd wat het gaat doen. Het is wel heel volatiel allemaal, dalen kan hard gaan maar stijgen ook, spannend wel en nu afwachten.

  1. Interessant! Laat vooral weten hoe het gaat in de comments Wilma.

   Gr Paul!

  2. Gewoon afwachten, verkopen bij hogere rendementen dan 1,7% en weer met een laag bedrag(50 euro) terugkopen, heeft mij tot nu toe al 87 euro (29%)opgeleverd, door alleen maar een beetje met je telefoon te spelen

 10. oke we zijn nu weer wat verder paar keer uitgestapt en weer opnieuw ingestapt. nu sta ik op een koers met mijn portfolio van 1184 euro dus zeker niet slecht gegaan. Er zitten nog wel wat kinderziektes in, zoals een bot die je verkoopt en dan een andere bot wil terugkopen via de available funds gaat al een paar dagen niet. Dit zou goed komen met een nieuwe update vandaag. Maar duurt wel lang. Ik blijf voor dit moment zeker nog in de bots en het is relatief nieuw dus hopelijk gaat het in de toekomst alleen maar beter.

 11. zit al een week te wachten op de update.
  kan niet beleggen met mijn beschikbare saldo.
  De app is vast gelopen. Wat nu ?
  Nog langer wachten ?

 12. Zo inmiddels weer wat verder en ik ben nog steeds positief over de bots inmiddels sta ik op 1228euro..er zijn nog wel wat problemen met de app. Maar daar zijn ze druk mee bezig om dat te fixen. Al met al ben ik zeer tevreden en ga hier dan ook zeker mee door. En voor iedereen geduld is een schone zaak als alles in 1 dag zou stijgen was iedereen multimiljonair

 13. Er zitten wat bugs in de app zgn kinderziektes maar wat je in lieg wordt gelijk gebruikt.

 14. In januari 2020 ben ik begonnen en ik steed een beetje bijgekocht. Inmiddels ruim 15k verdeeld over 22 bots. Eind augustus stond ik ruim 10% in de plus. Twee weken later was die winst verdwenen en speel ik quitte. De Bots vertonen zeer verschillende resultaten. Ik vind het moeilijk te kiezen uit die Bots en daarom kijk ik naar de naam, en de auteur, maar de rest zegt me niet heel veel. Inmiddels zijn de meeste bugs er wel uit. Ik wacht met smart tot dat er gehandeld kan worden met aandelen om beter te begrijpen waarin ik beleg.

 15. Dit is al de DERDE keer dat ik geen contact krijg. Ik krijg geen code per SMS! Doe er iets aan!
  Of stort mijn geld terug!

 16. Het platform werkt inmiddels vrij goed na de kinderziektes eerder dit jaar. Ik doe mee sinds mei dit jaar en heb na wat rommelen met de minimale inleg van €50 nu een aantal goede bots gekozen die passen bij mijn risicoprofiel. Sinds half augustus leg ik periodiek een vast bedrag in dus ik bouw langzaam maar vertrouwd op. Tot nu toe blijken de bots prima in staat om bij een onzekere of dalende markt hun geld te stallen en in een stijgende markt in te stappen. Resultaat sinds half augustus op m’n totale portfolio: 18%

 17. Ik had 1200 euro op 7 bots staan. en in al die tijd net kiet of verlies gehad. nu was ik het beu en stond nog in verlies, ondanks dat Bitcoin gestegen was, en BNB ook. Dus bots gestopt, en wat blijkt? van de zeven bots heb ik er maar van eentje het geld naar mijn rekening kunnen storten!!! dat was maar 107.10 van de 1200. De chat laat me ruim twee uur in de wacht staan en geen reaktie, en nergens anders kun je contact opnemen. Ik ben 70, en dit geld heb ik nodig voor de hoge vaste energielasten momenteel. Ik ben bang dat ik hier dus gewoon belazerd word!

 18. Ik ben bij Bots gekomen via de tv, via business class van RTL Z. Als dit niet wordt opgelost op een korte termijn, neem ik contact op met RTL zodat dit op de TV wordt gemeld!!!

 19. ik heb van meerdere bots mijn geld niet terug kunnen storten op mijn bankrekening… van 3 is het denk ik gelukt, de rest niet. 99,63 – 3,83, // 52,04 +40.86, //81.70+36.75, //100+15.28, // 100.00+10.62, Ik denk dat er maar één enkele terugbetaling kan plaats vinden per dag? belachelijk!
  Ik heb op 12 bots verlies geleden en maar op 5 een kleine winst behaald. de goede bots zitten vol, en de shit blijft over. Ik heb het wel gezien bij jullie. ik neem mijn verlies, en hoop dat ik het restant terugbetaald krijg. zo niet, spijker ik jullie aan de hoogste boom! indien ik wel uitbetaald krijg, herroep ik mijn negatieve tweets en zal ik verder geen stappen ondernemen . indien betaling niet correct verloopt, ga ik zeer zeker wel stappen ondernemen!.

  1. Dat is wel heel erg vervelend zeg, die ervaring heb ik (Nog) niet! Is het nog goedgekomen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *