plannen 2021

Plannen 2021

Een winterse dag als vandaag is ideaal op mijn plannen voor 2021 ook daadwerkelijk op papier te zetten. Volgers van dit blog weten inmiddels dat ik een jaar geleden ben begonnen met dit project.

Een project waar ik volop plannen mee had. Eigenlijk door het ontbreken aan tijd en andere ideeën die sneller van de grond kwamen, heb ik deze website een beetje links laten liggen. Toch bezoeken maandelijks enkele duizenden bezoekers deze website. Die bezoekers geven we wel een bepaalde motivatie om deze site te blijven bewerken.

Ondanks dat mijn focus dus niet op deze website lag in 2020, heeft deze wel bijna een stadion vol aan bezoekers getrokken. Een stadion, gevuld met allemaal mensen met dezelfde interesses, namelijk: beleggen, ondernemen of besparen.

Dit mijn top 5 artikelen van 2020:

Voor 2021 staan er op deze website een aantal zaken te gebeuren.

Monetizen van de website met AdSense

Idealiter had ik mijn website reclame-vrij gehouden. Maar juist voor dit experiment heb ik zojuist de advertenties ingeschakeld via Google Adsense. Dit is een programma waarbij je Google vrijbrief geeft om advertenties te tonen en te personaliseren op basis van jouw zoekgedrag.

Eerder heb ik over AdSense geschreven in het artikel: 3 manieren om online geld te verdienen.

Ik heb dit ook op een andere website die ik beheer, welke meer gaat over sport. Ik vermoed dat mijn inkomsten met deze site een stuk hoger zullen liggen dan op die andere site gezien het verschil aan content. Deze website is meer waard en heeft flinke potentie.

Doordat ik dus niet de tijd heb om elke week hier iets te posten, probeer ik te kijken of ik een kleine passief inkomen kan genereren met deze inkomsten. Mocht  dit experiment niet slagen, of onvoldoende brengen, dan zal ik de site weer ‘schoon maken’.

Ik zal de resultaten hier open en bloot delen in een volgend artikel.

DEGIRO: bezoekers boosten

Bovenaan in dit artikel heb je kunnen lezen wat mijn best bezochte pagina’s waren over 2020. Doordat ik in 2020 (samen met het account van mijn vriendin) ruim 2000 euro aan passief inkomen per persoon heb opgestreken met de beleggings-app Peaks, wil ik dit ook gaan proberen met mijn review over DE GIRO.

Een samenwerking waar iets meer haken en ogen aanzitten. Eerst moest mijn content reviewed worden alvorens ik een vergoeding kan krijgen voor het aanbrengen van nieuwe klanten bij DE GIRO. (O.a. dus om de merknaam in hoofdletters te schrijven).

Gelukkig mag ik wel gewoon mijn eerlijke mening geven. Want dat ik het een gebruiksvriendelijk platform vindt en ideaal voor de beginnende belegger, is ook écht zo.

Vergoeding per lead

De vergoeding per aangeleverde lead bij DE GIRO loopt aardig op. Je ontvangt namelijk € 60 per lead. Dat is dus wel de moeite. Ter vergelijking, bij Peaks ontving ik maar € 5 per lead.

Ondernemen

Wie mij al langere tijd volgt weet dat ik ook een online marketing bureau ben gestart 3 jaar geleden. Dit is de afgelopen jaren aardig uit de hand gelopen en inmiddels hebben we een kantoor gerealiseerd met 6 werkplekken en een mooie vergaderruimte.

 

Grotere webshop

In augustus deelde ik jullie dat ik mijn eerste echt webshop had gelanceerd. Inmiddels zijn we iets meer dan 5 maanden verder en hebben we vorige maand onze 500e klant mogen verwelkomen! Super gaaf. Dit heeft ons doen besluiten om het idee verder uit te breiden. Nu we een erg solide partner hebben gevonden kunnen we groter gaan denken. Dat betekent dat er naast de webshop rug-brace.nl, een nieuwe webshop in aantocht is. De naam houd je nog even tegoed, maar dit zal ik snel publiceren.

Deze webshop zal braces aanbieden voor iedere sportblessure. Van enkel tot schouder. Vorige maand hebben we alle samples ontvangen en getest. Een hoog draagcomfort en kwaliteit waren onze pijlers.

We zijn erg tevreden over de collectie en zijn nu hard bezig met de ontwikkeling van het nieuwe platform. De verwachting is door het productaanbod flink uit te breiden dat we ook een stuk harder kunnen groeien.

Aandelen: actief of passief?

Aan het einde van kwartaal 1 zal ik een update geven over mijn aandelen. De komende tijd ga ik me hier weer meer in verdiepen en neem ik een besluit of ik actiever ga beleggen of juist passief blijf beleggen.

Mocht je vragen hebben of juist tips willen over een bepaalt onderwerp, laat het me vooral weten in de comments.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *