Budget Alles-in-1 Review: Bespaar op je abonnementen

Op deze pagina vind je onze Budget Energie review & ervaringen van het merk BudgetThuis en dus alles over Budget Alles in 1. Dit artikel bevat tevens onze review over BudgetMobiel én Budget Energie)

BudgetThuis.nl, ook wel BudgetMobiel.nl genoemd is het oude Robin Mobile. Sinds januari 2020 is het bedrijf Robin Mobile verder gegaan onder de naam BudgetThuis.nl.

BudgetThuis.nl levert de volgende diensten:

 1. BudgetMobiel – Onbeperkt internet en bellen tegen een lage prijs
 2. BudgetEnergie – Voordelig 100% groene stroom
 3. Alles-in-1 – Combineer Mobiel, Internet & TV tegen een vaste lage prijs.

Hieronder gaan we in op bovenstaande 3 diensten van het bedrijf. Direct lezen over Budget Alles-in-1? Scroll dan daar ‘hoofdstuk 3’.

Tijdelijk voorjaarskorting bij BudgetThuis.nl

 

1. BudgetMobiel Ervaring & Voordelen

Het bedrijf was de eerste SIM Only aanbieder met een onbeperkt abonnement. Met een abonnement inclusief onbeperkt bellen en internet sta je nooit voor verrassingen. Hieronder vind je onze eerste ervaringen met het merk BudgetMobiel / BudgetThuis.nl.

Review: Budget Mobiel is een aanwinst voor je portemonnee

Je profiteert in het kort van de volgende voordelen als klant bij Budget Mobiel:

 • Onbeperkt 4G internet
 • Nooit buiten je bundel (max. 20 per maand)
 • Draag zelf een klant aan en ontvang tot € 40 euro cash
 • Gratis overstapservice en nummerbehoud
 • Combineren mogelijk met kortingen tot € 25,- per maand

Het bedrijf opereert onder het KPN netwerk. Met dit netwerk ben je dus verzekerd van snel 4G internet en een betrouwbare provider.

Met de fusie tussen Budget Energie en Robin Mobile kun je als klant genieten van mooie voordelen. In deze review brengen wij alle voordelen in kaart en profiteer je dus van extra voordelen waardoor dit bedrijf ideaal is als je van plan bent geld te besparen op je mobiele rekening zonder daar zelf de dupe van te worden.

Budget Mobiel: Goedkoop telefoon abonnement

Zoals gezegd heeft dit bedrijf bedrijf een zeer scherpe prijsstelling. Onderstaand zie je de twee producten die het bedrijf in januari 2020 op de markt heeft gebracht.

Budget Mobiel Onbeperkt

Onbeperkt bellen, sms’en én internetten

€ 20,- per maand

Budget Mobiel Basis

Onbeperkt bellen, sms’en 7GB internet

€ 15,- per maand

Voorkom hoge telefoonrekeningen met Budget Mobiel. Wanneer je namelijk een maand net even teveel belt of surft op het internet worden hier geen extra kosten voor gerekend. Het bedrijf zorgt ervoor dat je kunt blijven surfen en Whatsappen met vrienden, familie of collega’s, maar dan op een aangepaste snelheid. Hierdoor ben je altijd bereikbaar en heb je dus volledige transparantie op je telefoonrekening.

Afhankelijk van je abonnement betaal je dus nooit meer dan 15 of 20 euro per maand.

Dat is goed geregeld, toch?

Gratis overstapservice

Wil je gebruik maken van de diensten van Budget Mobiel dan kun je gebruik maken van de gratis overstapregeling. Hierdoor hoef je zelf niets te doen en heb je een nieuw abonnement. Daarnaast kun je gebruik maken van hetzelfde nummer dat je altijd al hebt gebruikt. Zo hoef je niemand op de hoogte te stellen van je abonnement

Doe je dat dan zijn daar zelfs nog andere leuke voordelen te behalen. Draag je een klant aan bij Budget Mobiel dan kun je een bedrag op je rekening gestort krijgen van wel 40 euro. Dat is wel een hele mooie vergoeding, nietwaar?

Bevalt Budget Mobiel toch niet? Niet getreurd. Je abonnement is maandelijks opzegbaar waardoor je zelf altijd kunt beslissen of je gebruik wilt blijven maken van de diensten van Budget Mobiel.

2. Budget Energie Review & Voordelen

Budget Energie is de gas & stroom tak van het bedrijf BudgetThuis.nl

Budget Energie levert 100% groene stroom. Je kunt tot € 150 besparen op jaarbasis door over te stappen op Budget Energie. Je berekent via de calculator eenvoudig de besparingen die jij kunt realiseren.

Dit doe je door je adresgegevens, je stroom- en gasverbruik en meter op te geven. Wanneer je nog nooit eerder een leverancier hebt gehad kun je gebruik maken van de handige ‘hulp-indicator’. Hierdoor krijg een voorstel gebaseerd op je woonsituatie.

BudgetEnergie ervaringen

Je bent naast je € 150 bonus jaarlijks ook goedkoper uit wanneer je kiest voor BudgetEnergie.

Je profiteert bij Budget-Energie van:

 • 3 jaar geen prijsstijgingen
 • 100% groene stroom
 • Budget korting: € 150,-
 • Geen gedoe: wij regelen je aansluiting of overstap

Klanten beoordelen Budgethuis.nl met een 8.1. Dit is een cijfer voor het energielabel van BudgetThuis, namelijk BudgetEnergie.

Budget Thuis: Extra Combikorting tot € 5 per maand

Combineer je Budget Mobiel met één van de andere producten van Budget Thuis zoals bijvoorbeeld Energie of het Alles-in-1 pakket? Dan krijg je per Budget Mobiel abonnement € 5,- korting. En bestel je meer Budget Mobiel abonnementen op één adres? Dan krijg je per simkaart die € 5,- korting tot maximaal vijf per adres. Zo kun je tot wel € 25,- per maand besparen! Combineer en profiteer dus!

Je kan dus eigenlijk gratis internetten en bellen als je samen met je gezin overstapt naar Budget Mobiel en Budget Energie.

Zo doet het bedrijf echt waar de naam voor staat. Een abonnement tegen een ontzettend lage prijs, toegang tot snel netwerk en leuke kortingen om zelf van te profiteren.

3. Budget Alles-in-1 – Review + Ervaring & Voordelen

BudgetThuis alles-in-1, is ook écht alles één. Dit betekent dat je zowel je Energie (Gas&Stroom), je mobiele telefoonabonnement(en) en je TV en telefoonaansluiting onder één dak kunt laten vallen.

Lees hieronder onze budget alles in 1 review.

Het bijzondere aan Budget Alles in 1 is, is dat het bedrijf een opvallend goede en scherpe positionering heeft. Zo heb je razendsnel internet op het 4G netwerk van KPN en heb je daarnaast één van de goedkoopste gas & energieleveranciers van Nederland. Dit alles zonder rompslomp.

Laat je je vandaag oversluiten, dan betaal je geen 45, maar slechts 25 euro per maand voor internet, TV & bellen. waanzinnig.

Je profiteert van mooie voordelen als klant van Alles-in-1 bij BudgetThuis.

 • Het snelle 4G netwerk van KPN voor je mobiele telefoon(s) – BudgetMobiel
 • De laagste prijs op je stroom & Gas – BudgetEnergie
 • Vaste telefonie & Internet tegen een zeer scherp tarief – Alles-in-1.

Ruim 1 miljoen klanten van BudgetThuis kiezen al voor BudgetEnergie binnen Nederland. Met de uitbreiding naar Alles-in-1 profiteer je dus van mooie combideals zoals hierboven al beschreven.

Denk aan de volgende voordelen:

 • € 5 korting per telefoonabonnement korting per maand
 • Al je zaken onder één dak
 • Geen gedoe met overzetten, dit wordt allemaal voor je uit handen genomen.

Review BudgetThuis

Dan rest ons alleen nog de conclusie over BudgetThuis. Als onafhankelijk website, raden wij zeer zeker BudgetThuis aan. Je profiteert dus van mooie voordelen als klant. Ongeacht welk product je kiest, kies je dus eigenlijk voor je eigen portemonnee.

Hoe gek je dit wilt maken is dus helemaal aan jezelf. Breng je het hele huishouden onder bij BudgetThuis dan profiteer je van wel 30 euro kosten per maand.

Je bespaart op jaarbasis dus ruim € 350. Ook de welkomstbonus van € 150 bij BudgetEnergie is nog mooi om nog een keer te benoemen.

Zorg je ervoor dat je klanten aandraagt bij BudgetMobiel, dan ontvang je dus ook een korting op je abonnement van 30 euro in Cash.

Combineer je je mobiele telefoonabonnementen thuis met BudgetMobiel, dan ontvang je dus ook nog eens € 5 korting op je telefoonabonnement. Woon je met meerdere mensen samen, dan kan het dus zomaar zijn dat één van jullie volledig gratis telefoneert en surft op het internet.

Heb je vragen over BudgetThuis, BudgetEnergie of Budget Alles-in-1, stuur dan een mailje naar info(at)piekenverdienen.nl.

Wij houden onze review graag onafhankelijk of eerlijk. Heb je zelf andere ervaringen, laat deze dan als reactie in een comment of stuur ons een ingestuurde brief. Wij van Piekenverdienen streven ernaar enkel en alleen juiste informatie te geven aan onze levers.

Wij zijn zelf niet verbonden met het merk BudgetThuis en krijgen enkel en alleen een vergoeding wanneer jij als consument kiest voor dit merk.

Geld besparen is de eerste stap naar een financieel gezond leven. Bekijk ook onze recente artikelen over Sparen of Beleggen?, Beleggen met je wisselgeld: Peaks en de ING Rentepuntenwinkel.

2 Reacties

 1. Het is leuk om je blog te lezen, het is zo nuttig. Bedankt.

 2. Bedankt Koning. Succes met je website! 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *