snel geld verdienen online

Snel geld verdienen: Is dat mogelijk?

Snel geld verdienen, wie wilt dat nou niet? Maandelijks zoeken zo’n 10.000 Nederlanders via Google naar slimme manieren om snel geld te verdienen. In dit artikel ga ik je uitleggen hoe jij online geld kunt verdienen. Zelf ben ik hier heel transparant over. Zo deelde ik onlangs de precieze cijfers en inkomsten van deze website in het eerste halfjaar na oprichting.

Ik begin met een ontzettende grappige truc. Eentje waarbij je samen met je vrienden of familie, enorm veel profijt kan hebben. Ik weet zeker dat je hier nog niet eerder aan hebt gedacht.

Bekijk trouwens ook zeker tip 3. Oplichterij of gewoon slim? Ik ben benieuwd naar je mening! Ik voelde me tijdens het schrijven in ieder geval heel eventjes Kees van der Spek.

Tip 1: Shop gezamenlijk via hetzelfde platform

Deze tip is relatief gezien niet de snelste. Maar wanneer je onderstaande stappen hebt doorlopen kun je écht heel veel geld verdienen en in de toekomst ook erg snel.

Bouw een eigen website, meld je aan bij verschillende partnerprogramma’s en je ontvangt de rest van je leven 3 tot 10% van je orderwaarde op een aparte rekening gestort.

Hoe werkt dat? 

Met behulp van affiliate marketing creëer jij voor jezelf een extra inkomen.

Stap 1: Bouw je eigen website zonder technische kennis.

Via bijvoorbeeld Versio.nl kun je eenvoudig je eigen website bouwen. Met de Sitebuilder bouw je in no-time een website zonder enige technische kennis. Het enige addertje is eigenlijk dat je alleen jaarlijks een klein bedrag moet betalen om je website draaiende te houden. Toch is dit écht de moeite waard.

Een kleine investering waar je geen spijt van krijgt.

Stap 2: Meld je aan bij een partnerprogramma

Nadat je website live staat meld jij je aan bij het partnerprogramma van bijvoorbeeld Bol.com. Dit is eigenlijk een winkel waar je alles kunt kopen wat je maar wilt. Iedere keer als iemand via jouw link wat koopt bij Bol.com ontvang jij daar een commissie voor.

Het aanmelden is overigens volledig gratis.

Stap 3: Zorg ervoor dat zoveel mogelijk mensen via jouw link kopen

Deel je linkje in de familie-app, de app van je voetbalteam of deel deze bijvoorbeeld op Facebook. Daarnaast kun je natuurlijk ook gewoon deze 9 tips gebruiken om meer bezoekers naar je website te krijgen.

Alleen al in 2016 kochten consumenten gemiddeld 12,87 keer per jaar online. Gemiddeld gaven zij zo’n € 63,00 uit per transactie. Doe je dit maal 12,87 dan komt je uit op een bedrag van € 810,81.

Stel je eens voor dat jij hier gemiddeld 3 tot 5% van ontvang per persoon. Dat zijn leuke bijverdiensten! 😉

Stap 4: Wachten op de maandelijkse uitbetaling

Je ontvang één keer per maand commissie. Dit wordt gewoon op je bankrekening gestort welke je hebt opgegeven.

Gefeliciteerd. Je hebt nu geld verdiend. Tijdens sommige maanden kan dit bedrag aardig lopen, denk eens aan de maand november en december. Tijdens deze maanden shopt iedereen zijn sinterklaas- en kerstcadeaus.

Pro-tip:

Zorg ervoor dat je een soort niche-website kiest. Bij ieder partnerprogramma gaan ze nog wel even kijken of je website geschikt is voor hun programma. Dus je website moet wel van toegevoegde waarde zijn.

black friday

Zelf verdien ik via de website Blackfridayshops.nl ook een leuk zakcentje op deze manier.

Tip 2: Verkoop spullen die je niet meer gebruikt

Kijk eens om je heen. Welke spullen zijn overbodig? Welke kleren trek jij niet meer aan? Maak eens een ochtend tijd om alle overbodige producten en kledingstukken te verzamelen en deze te delen op websites zoals:

 • Marktplaats.nl
 • United Wardrobe
 • Vinted – Draag je het niet? Verkoop het dan!

Pro tip:

Vergelijk voor de lol eens foto’s van tweedehands producten en van producten getoond in de reguliere webshop. Het zal je niet verbazen dat de foto’s er een stuk anders uitzien.

Toch verkoop jij waarschijnlijk ook producten die zo goed als nieuw zijn. Kapotte kleren of producten zit immers niemand op te wachten.

Een collega van mij heeft er een sport van gemaakt. Producten voor een lage prijs opkopen, goed en beter fotograferen en de setting wat aankleden. Op basis van zijn advies heb ik zelf ooit mijn bank verkocht voor bijna 400 euro. Ik had namelijk kaarsjes aangestoken en de woonkamer gerestyled. De nieuwprijs was overigens 800 euro. Toch vind ik 400 euro voor een tweedehands bank veel geld.

Verplaats je dus in de geïnteresseerde koper en maak een foto van een opgeruimde woonkamer in plaats van een foto in de berging tussen de rommel.

Tip 3: Haal je oude telefoonrekeningen van zolder

Het is misschien wel dé manier om snel geld te verdienen. Je kan tot wel 6 á 700 euro verdienen met deze tip. In het artikel over Mobiclaim leg ik je van A tot Z uit hoe je met je oude telefoonrekening flink kunt cashen.

In het kort komt het hierop neer:

 • Wanneer je tussen 2012 en 2017 een telefoonabonnement hebt afgesloten inclusief toestel dan kun jij net als meer dan 35.000 andere Nederlanders je claim laten indienen door Mobiclaim.
 • Volgens de Hoge Raad zijn abonnementscontracten met een gratis telefoon ongeldig, als in het contract niet duidelijk staat wat je voor het toestel hebt betaald.

Ofwel: Zoek in je inbox naar je facturen of open je map met aankopen en claimen die handel. Je moet even geduld hebben maar voor de tijd die je hier zelf in moet steken (facturen opzoeken en indienen á 10 minuten) kun je een aardig uurtarief verdienen met deze tip.

Tip 4: Begin met handelen

Wist je dat je op AliExpress onwijs veel spullen goedkoop kunt bestellen? Je bent niet de enige als je begint met handelen. Zoals bijna iedere webshop, laat bijvoorbeeld ook de website in het voorbeeld zijn producten in China produceren.

Je kunt gaan handelen op de volgende 2 manieren:

 1. Dropshipping
 2. Website

Ik licht graag de volgende 2 opties uit.

4.1. Geld verdienen met Dropshipping

Dropshipping is een onwijs populaire manier om snel geld te verdienen onder jongeren. Het idee is simpel.

Dropshipping is een vorm van e-commerce, waarbij webwinkeliers producten in hun webwinkel aanbieden die ze zelf niet op voorraad hebben.

Als een klant zo’n product bij de webshop bestelt zal de winkelier het product niet zelf verzenden, maar bestelt hij het bij de fabrikant of groothandel. Je loopt dus geen risico, omdat je geen producten hoeft in te kopen alvorens je deze verkoopt.

Groot voordeel:

 • Geen risico
 • Hoge marges
 • Geen extra werkzaamheden zoals inpakwerk

Nadeel:

 • Geen controle op de leveringsvoorwaarden
 • Lange retour termijn (naar bijv. China kan dit zomaar 3 weken duren)

In dit geval zal de consument niet blij zijn als hij weken moet wachten op een nieuw product of bijvoorbeeld zijn geld.

Wanneer de order ‘gewoon’ gaat zoals het is, ervaart de consument geen last ervan.

Pro-tip: Kies dus voor een product die deugd en bestel ook altijd zelf eerst samples van je product. Zo weet je of jouw producten ook écht goed zijn.

4.2. Geld verdienen met een eigen webshop

Ten tweede kun je natuurlijk ook zelf écht producten inkopen en verkopen. Gemiddeld ligt de verkoopprijs wel 5 tot 10 keer zo hoog als je inkoopprijs als je op grote schaal producten verkoopt.

Bekijk bijvoorbeeld een AliExpress.com en bekijk dan eens de producten die daar staan in Google. Het is soms te gek voor worden. De marges die gepakt worden door webwinkels; waar bijvoorbeeld ook Bol.com zich schuldig aan maakt zijn krankzinnig.

Steeds meer  webshops maken namelijk gebruik van het ‘Marketplace’ principe. Waarom zou je zelf moeite steken om je website vindbaar te maken, terwijl er maandelijks 10 miljoen Nederlanders rondneuzen op Bol.com

‘If you can’t beat them, join them!’

Ik zocht een interessant voorbeeld voor je op. Hopelijk opent dit je ogen. Of je nu wél of niet een webshop wilt starten, misschien kijk je nu eerst eens op deze website.

snel geld verdienen aliexpress

 

Inkoop op Aliexpress 

En natuurlijk heb ik dit product ook opgezocht bij Bol.com. Opeens is het product een stuk duurder geworden. Ondanks de gratis levertijd, is er een flinke marge opgegooid.

Onderstaande verkoper heeft niet een geprobeerd om een andere foto te maken. Zo wordt het wel erg ‘makkelijk’ om te zoeken naar hetzelfde product op Bol.com.

snel online geld verdienen

Verkoop op Bol.com

Heb jij nog handige  tips om geld te verdienen? Bovenstaande tips zijn allemaal legaal overigens. Maar sommige voelen misschien niet altijd even goed.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *