juli 2020 update beleggen

Maandupdate: Hoe gaat het met mijn passieve inkomen en beleggingen?

De maillijst van Piekenverdienen groeit en groeit. Gezien de vakantietijd en komkommertijd waar we in leven is het lastig om wekelijks een update te geven.

Tóch zit ik met een smile dit bericht te typen. Ik heb namelijk 2 uur geleden de eerste order binnen gehad via mijn webshop welke ik in alle stilte vorige week heb gelanceerd. Hier meer over onderaan in de blog!

Voor nu eerst een update over mijn beleggingen en passieve inkomen.

Beursupdate

Mijn Peaks potje ‘kleurt’ zwarte cijfers. Het pittig beleggingsprofiel i.c.m. dagelijks € 5 euro en mijn wisselgeld zorgt ervoor dat ik een mooie winst begin te maken.

Het ‘nadeel’ is, dat is geen passief inkomen meer ontvang vanuit Peaks. Mijn actiecode is te vaak gebruikt 😂. Duizenden keren werd mijn blog gelezen.

Na 100 codes wordt je op de zwarte lijst geplaatst. Om deze reden heb ik mijn actiecode aangepast naar het account van mijn vriendin. Ben je dus nog niet gestart? Het is een ideale manier om kennis te maken met beleggen en bewuster ‘sparen’.

Lees hier mijn review van Peaks

Zelf starten met Peaks? Ontvang dan € 5 korting met de code: MIRAN9VCF

De GIRO
Spijt. Dat is het juiste woord. Begin februari kocht ik mijn eerste aandeel van Tesla. Lang heb ik getwijfeld om er nog één of meerdere te kopen. Helaas durfde ik het gezien de volatiele markt niet aan om extra bij te kopen.

Zoals je misschien wel gehoord hebt is Tesla aardig over de kop gegaan. Niet in letterlijke zin, maar wel percentages. Sinds mijn aankoop is de waarde met ruim 107% toegenomen. Een groei van ruim 700 euro.

Niet verkeerd.

Gezien ik enorm druk ben met verschillende projecten, heb ik minder tijd om actief te beleggen. Had ik het minder druk, had ik het waarschijnlijk wel aan zien komen en wél bijgekocht.

Geen ervaring met de GIRO? Lees dan mijn GIRO review.

BOTS
Veel lezers hebben mijn de BOTS review gelezen. Sterker nog, dit is de meest bezochte blog van mijn website. Ik ben dan ook erg benieuwd hoe andere beleggers denken over BOTS. Hier ben ik zelf minder enthousiast over. Ondanks het feit dat ik ruim 9% rendement heb vind ik het wel erg stil rondom BOTS. Ik ontvang weinig – zeg gerust 0 – updates vanuit het platform. De enige mail die ik heb ontvangen was of ik wilde investeren in het platform.

Ik zou toch liever meer informatie zien hoe het geld wat je inlegt besteed wordt in plaats van een roep op extra geld om het platform te verbeteren. Wat jullie?

Misschien ben ik ook te pessimistisch. Een robot is nu eenmaal geen prater.. 😉

Mijn passieve inkomen

Toch was de afgelopen maand niet verkeerd. Ik had een record dit jaar in passief inkomen.

Om mezelf te motiveren heb ik de kanalen die gekoppeld kunnen worden toegevoegd aan Affluent, een tool om je passieve inkomen via affiliate marketing te meten.

Zoals je weet heb ik naast Piekenverdienen.nl ook nog andere websites die inkomen geven naast mijn normale ‘werkende leven’. Ik zie het als een sport om mijn passieve inkomsten te groeien maand op maand. Sinds ik de focus weer heb gevonden lijkt dit de goede kant op te gaan.

Let op: onderstaande is netto commissie exclusief platformen zoals: Bol.com & Peaks

passief inkomen

Ruim 400 euro in juli met affiliate websites.

Bovenstaande lijn bevat o.a. sales uit mijn eerdere blogbericht over Opblaaszwembadshop.nl.

Zelf ook een passief inkomen genereren? Bekijk eens mijn tips hoe je snel geld kunt verdienen online.

Nieuw project: Mijn eerste webshop!

Ik heb onwijs veel ervaring om namens mijn online marketing bureau te werken voor succesvolle webshops. De afgelopen weken heb ik mij verdiept in het zelf beheren van een webshop. In de eerste plaats omdat ik eigenlijk gewoon iets compleet nieuws wilde proberen. Ik heb diverse affiliate projecten zoals je wellicht wel weet, maar een echte webshop is toch een ander verhaal.

Thuiswerken

Nu ik vaker dan ik zou willen gedwongen ben om thuis te werken, merk ik dat mijn houding verslechterd. Ik had het begin juli daarover met een goede vriend en hij had zelf ook last daarvan. We kwamen op het idee om een rugbrace te dragen om onze houding te verbeteren.

En eerlijk gezegd; dat werkt best wel fijn. Het voorkomt geen rugproblemen, maar laat je wel nadenken over je houding. Ideaal!

De afgelopen weken hebben we onderzoek gedaan en zelfs producten besteld bij een fabriek in China. Sinds vorige week zijn officieel operationeel en gisteren heb ik de eerste Google Ads campagne live gezet.

En met succes; de eerste order is vanmiddag binnen de mail binnengekomen. Super tof! We hebben zo’n 50 producten ingekocht om te kijken hoe snel het gaat. Ik ben zeer benieuwd.

Neem gerust een kijkje, ik ben volkomen transparant erin. Bekijk rug-brace.nl.

Heel eerlijk? Ik ben er best wel trots op. Binnen effectief een maand tijd van idee naar functionerende webshop. Hoe gaaf is dat?

Of dit idee een succes wordt, geen idee! Maar ik heb wel onwijs veel geleerd de afgelopen weken. Dat is me onwijs veel waard!

Mijn e-book over een passief inkomen en online marketing wordt op dit moment geredigeerd, dus wil jij ook van a tot z weten hoe ik dit nu eigenlijk aanpak? Deze verwacht ik in kwartaal 4 te publiceren!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *